Trojková Mazda prošla faceliftem. Máme její uniklé fotky

Mazda 3 1.5 SkyActive G100 | foto: Roman Havlín

Podoba faceliftu Mazdy 3 unikla vůbec poprvé již před měsícem. Teprve dnes vám přinášíme více fotek, na nichž je vůz k vidění z větších detailů.

Nyní si proto můžeme prohlédnout fotografie, na nichž jsou k vidění především nové čelní partie. Jiná je čelní maska, u níž chromová linka navazuje přímo na přední světlomety. Naopak logo značky se posunulo o pár centimetrů níž k přednímu nárazníku.

Krom toho je nový zadní nárazník, vnější zpětná zrcátka se směrovými světly a obnovy se dočkala i nabídka barev karoserie. Vše završí nové designy litých kol a jisté změny se dočká i interiér. V něm je umístěn sportovněji vypadající volant a další podstatnější novinka.

Ta se týká ruční brzdy. U faceliftu se totiž odporoučela do důchodu klasická ruční brzda a místo ní je tu klasická elektronická s tlačítkem. Díky tomu se zvětšily držáky na nápoje, u nichž najdeme nově posuvnou roletku. Vše završuje nový typ čalounění sedadel a dekory na palubní desce.

Drobného přepracování se má dočkat podvozek, jenž by měl nabídnout lepší jízdní komfort. A kdy se středně velké novinky z Japonska dočkáme? Premiéra faceliftované Mazdy 3 v evropské specifikaci by se měla podle dosavadních zpráv uskutečnit na letošním autosalonu v Paříži.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy