Clarkson, May a Hammond ukázali logo svého nového pořadu The Grand Tour

The Grand Tour | foto: The Grand Tour

A je to konečně tady. Po nedávném zveřejnění jména nového pořadu slavného tria Clarkson, May a Hammond tady máme i jeho logo. Líbí se vám, nebo je podle vás nevýrazné?

Konkurence pro aktuální (a ne příliš úspěšný) Top Gear dostala označení The Grand Tour a hlavními moderátory budou opět slavní komedianti Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May.

Logo má oranžově vyvedená písmena „GT“, což může v mnohých evokovat označení starého amerického silného vozu tzv. muscle caru. Nový pořad se bude vysílat letos na podzim na Amazon Prime TV a my jsme velice zvědavy, jak si povede ve sledovanosti.

The Grand Tour | foto: The Grand Tour

Nedávno se navíc na svět dostaly záběry z natáčení, ve kterých byla spatřena Alfa Romeo 4C Spider a Mazda MX-5. Bohužel, zatím není známo konkrétní datum, kdy se dočkáme premiéry první epizody. Musíme si vystačit pouze se zprávou, že se tak stane letos na podzim. 

Nevíme jak vy, ale my v redakci se moc těšíme na další přísun zážitků, vtipných situací a typického humoru slavné trojice. Zároveň jsme si jisti, že sledovanost nového pořadu The Grand Tourer nebude tak nízká, jako je tomu u nového Top Gearu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy