Hádejte, co je tohle za auto. Prodává ho jeden Polák

Polák postavil repliku Lamborghini Aventador | foto: facebook

Jak vyřešit to, když někdo nemá velkou sumu peněž na sportovní vůz? Někdo si půjčí v bance, jiný si postaví repliku. Právě druhý způsob zvolil jeden Polák a jak to dopadlo, to se podívejte sami.

Vůz na snímku vypadá vskutku hrozivě a kde kdo by netrefil, o co se vlastně má ve skutečnosti jednat. Někomu může předek auta připomínat Fiat Coupe, ale při pohledu na záď je patrné, že tohle auto se chce podobat něčemu jinému.

Podle majitele repliky, se má jednat o napodobeninu Lamborghini Aventador. No, nám přijde podoba originálního Aventadoru "lehce" odlišná, otázkou je, co na to říká majitel. V domění, že by někdo jeho přestavbu nemusel poznat, pořídil snímek svého "lamba" a na sedačku řidiče umístil fotku skutečného Aventadoru.

Mnohé z vás jistě zajímá, co vlastně stálo základem pro přestavbu. Dotyčným autem se stalo Porsche 944. To je už z principu špatně, protože 944 má velmi dlouhou a úzkou kapotu, což se o Aventadoru zrovna říct nedá.

„Není to přestavba Opelu či Nissanu, ale Porsche, je to auto pro pravé fanoušky sporťáků, je potřeba se na něj podívat osobně,” říká stvořitel repliky. A kdo by snad měl o tenhle výtvor zájem, měl by si připravit 24 900 zlotých (v přepočtu 154 tisíc korun).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy