Volvo oznamuje příchod silnějších verzí S90 a V90 z dílny Polestar

Bude takto vypadat sportovní Volvo S90 Polestar? | foto: X-Tomi design

Polestar je divizí severského Volva, starající se o vývoj sportovních verzí modelů Volvo. Nyní Polestar oznamuje, že ještě v průběhu letošního roku se můžeme těšit na příchod silnějších verzí modelů S90 a V90.

Není pochyb o tom, že současný sedan Volvo S90 a kombík V90 patří mezi nejatraktivnější vozy ve svém segmentu. Někdo by ale mohl říci, že vozu s tak atraktivním designem by se hodilo pár koní navíc. Tyto hlasy vyslyšela divize Polestar, která již na začátku roku oznámila, že se můžeme těšit na příliv nových výkonnějších modelů.

Jako první se na podzim letošního roku dočkáme úpravy dieselové varianty D5 a zážehové T6. Bohužel, nám Polestar ani samotné Volvo neposkytlo žádné další detailní údaje. Můžeme ale hádat co si pro nás Polestar chystá, při pohledu na předchozí vozy, které prošly této divizi pod rukama. Těšit se tak s největší pravděpodobností můžeme na ostřejší odezvu plynového pedálu, rychlejší řazení převodovky a samozřejmě i zvýšení výkonu motoru. Dobrým zvykem Polestar, je také na svá díla přidávat velká kola z lehkých slitin, stejně jako výrazné zadní spoilery.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy