Lada Vesta dostala prodlouženou verzi Signature. Zatím bude vozit výhradně papaláše

Lada Vesta Signature | foto: Lada

Lada Vesta je populární ruský sedan, který se již loni měl dočkat prodloužené verze. Po několika měsících čekání na ni konečně došlo, a tak vám představujeme edici Signature.

Ta je o 25 centimetrů delší než klasická Vesta a jak je logické, největší nárůst místa si užijí pasažéři na zadních sedadlech. Navíc, první z postavených exemplářů předala Lada úředníkům v Samarské oblasti, aby si jej mohli pořádně vyzkoušet.

Ruským úředníkům pak chce Lada předat dalších deset kusů, které mají během jízd v reálném světě prověřit, jak je auto kvalitní a zda o něj bude mít veřejnost dostatečný zájem. Výrobce nechce nic ponechat náhodě a chce zjišťovat názory na poskytovaný komfort.

Následné poznámky a dodatky úředníků budou následně vyhodnoceny a následně Lada posoudí, zda Vestu Signature pustí do sériové výroby. Důležitá je pak informace, že oproti klasické verzi vozu má Signature natažený rozvor o 250 mm na celkovou hodnotu 2885 mm. Na délku vůz měří 4660 mm a kromě více místa pro kolena vzadu se dostalo i na zvětšení prostoru pro hlavu

V základní výbavě najdou ruští úředníci kožené čalounění, speciální konzoli s držáky na nápoje (nebo popelníkem), USB vstupy na zadních vyhřívaných sedadlech a palubní deska je ozdobena chromovanými prvky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy