Opelu unikly fotky nové Zafiry. Stalo se to díky konfigurátoru

Opel Zafira | foto: www.autoroad.cz

Na internet unikly první, zřejmě oficiální, snímky nového Opelu Zafira. Ta se totiž ukázala v konfigurátoru a hbití fanoušci to zaregistrovali a upozornili na únik podoby příští generace německého MPV.

Ta se může pochlubit zcela novým designem, který se dá považovat za pravou evoluci. Hlavní proměnu vidíme v oblasti předních světlometů. Ostatně, sami se podívejte na ukázku fotografií, na kterých vidíme i novou masku chladiče a odlišný nárazník.

Je jasné, že do jisté míry se Zafira inspirovala svým menším sourozencem Opelem Astra, myšleno po designové stránce. Současně s tím se dá předpokládat, že nová Zafira vydrží ve své podobě na trhu pěknou řádku let, protože nehrozí její rychlé stárnutí.

Co se týče zadních partií, hlavní změnou prošla zadní světla a taktéž nárazník. Finální venkovní úpravy pak završuje nová paleta barev karoserie s některými novými metalickými odstíny. Další změny se pak objevují v kabině.

Tam už na středovém panelu nenajdeme záplavu tlačítek. Výrobce to celé zjednodušil a vyřešil vše mnohem lepším a  jednodušším způsobem. Leckdo zaregistruje nový volant a pozměněný centrální dotykový displej.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy