BMW 523d BARON: Pětková řada pro japonské gentlemany

BMW 523d ​​v edici BARON (2016) | foto: BMW Group

Německá automobilka BMW si připravila speciální výrobně omezenou edici modelu řady 5 pro Japonsko. Ta nese označení BARON a je šitá na míru japonským zákazníkům.

Edice vychází z verze 523d a v základu nabídne sportovní M balíček a dvoulitrový turbodiesel o výkonu 184 koňských sil a 380 Nm točivého momentu. Výkon jde na zadní nápravu přes osmistupňovou automatickou převodovku. O přenos na silnici se postarají litá kola o rozměru 19 palců.

Verze 523d ​​BARON bude k dostání s modrým lakem karoserie, popřípadě ve speciálním šedém laku Mineral Gray. V kabině se ocitne na míru šité kožené čalounění Dakota a taktéž speciální dřevěné lišty ve dveřích a dekory z pravého hliníku z nabídky BMW Individual.

Japonské zastoupení BMW hodlá vyrobit asi jen 200 kusů a všechny vybaveny adaptivními LED světlomety LED a na míru upraveným interiérem. V něm se nacházi i plaketka s individuálním číslováním každého vyrobeného auta. Majitele čeká při koupi i speciální klíčenka potažená kůží a klimatizace vozu nabídne speciální aroma difuzér.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy