Alfa Romeo Stelvio a její nejpravděpodobnější tvář. Líbí se vám?

Alfa Romeo Stelvio a její možný vzhled | foto: facebook

Historicky první SUV automobilky Alfy Romeo je skoro za dveřmi a poslední dobou se kolem něho točí velká pozornost. Dnes tu máme i jeho možnou podobu.

Alfa Romeo Stelvio a její možný vzhled | foto: facebook

Na internetu sice kolují snímky špionážních fotografů z počátku tohoto měsíce, jenže z těch jsme se toho moc nedozvěděli. Aby byla zjednána náprava, ze získaných fotek vytvořilo designérské studio INDAV Design možnou podobu vozu, a to hned ze dvou pohledů.

Pokud pak bude vůz vypadat právě takto, tak se dá čekat, že fanoušci značky budou lehce zklamaní. Však se na to podívejte sami, Alfa Romeo má svoje SUV pojmenovat označením Stelvio a ačkoliv není ošklivé, vidíme v něm "nafouklý" sedan Giulia, kterému byla lehce zkrácena záď.

Trošku uklidnit nás může fakt, že se díváme na klasickou verzi v nižší výbavě. Je otázka, jak moc dobře bude vyšperkované vrcholné provedení Quadrifoglio Verde. To by kromě extra doplňků karoserie, zvláštní palety odstínů laku karoserie mělo nabídnout i 2,9litrový přeplňovaný šestivále s výkonem 510 koní.

Koho by zajímalo víc informací, musí si počkat do léta, kdy se Alfa Romeo zřejmě odhodlá vypustit další informace. Zákulisní zdroje ovšem hovoří o tom, že vývoj prvního italského SUV potrvá delší dobu, než se původně čekalo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy