Lincoln Navigator Concept dostal vyklápěcí dveře Gullwing

Lincoln Navigator s dveřmi Gullwing | foto: Lincoln

Lincoln Navigator dostane již brzo zcela novou generaci a společně s tím se na autosalonu v New Yorku ukáže jedna specialita.

Tou je verze se dveřmi typu Gullwing. Ty dostal prozatímní koncept a na snímcích můžete vidět, jak to vypadá, když se dveře otevřou směrem vzhůru. Lincoln říká, že tyto efektní křídlové dveře se nedostanou do sériové výroby, avšak jedná se o zajímavé zpestření a přilákání pozornosti. A co bylo důvodem instalace těchto dveří? Lincoln tím chtěl zdůraznit velmi prostornou kabinu přístupnou přes obří otvory vzniklé po otevření.

Koncept nese modrý lak karoserie Storm, přičemž modrý odstín se nachází i v nteriéru. Ten je "oblečen" do prvotřídní kůže a například nové sedačky vypadají velmi pohodlně a jsou nastavitelné ve 30 směrech. Lincoln dokonce nainstaloval vlastní malou šatnu do zádi vozu a zábavní systém.

Jak byste asi očekávali, tenhle Navigator je vybaven širokým množstvím technologií, včetně 360 stupňové parkovací kamery anebo systémem proti kolizi s detekcí chodců. Nechybí ani velké monitory zabudované do opěrek hlavy, Wi-Fi připojení, plně digitální přístrojový panel zobrazující všechny důležité informace a centrální dotykový displej.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy