Honda NSX 2017 míří do sériové výroby!

Acura NSX | foto: Honda

Na dlouho avizovanou produkční verzi supersportu Acura NSX čekáme již nějaký ten pátek. Nyní automobilka Honda konečně oznámila, že výroba civilní verze novodobého NSX se rozeběhne již v dubnu letošního roku.

Model NSX byl kompletně zkonstruován v v nově vybudovaném výrobním závody PMC (performance Manufacturing Centre) ve státě Ohio.

Vývoj začal od čistého stolu a týkal se především jedinečné karoserie NSX z různých materiálů a prostorového rámu s převahou hliníku.

„Veškeré inovativní myšlení a intenzivní práce investované do vybudování této špičkové výrobní provozovny splnily náš cíl: vyrobit superauto v Americe,“ řekl Clement D’ Souza, technický vedoucí velkých projektů PMC, který řídil budování tohoto závodu. „Neuvěřitelný zápal a soutěživý duch našich vysoce kvalifikovaných zaměstnanců se přímo odráží ve špičkové kvalitě a neuvěřitelném dynamickém výkonu této nové generace superauta Honda NSX.“

Ačkoli je zahájení výroby naplánované již na duben, kvůli náročnosti výroby se první vozy dostanou ke svým zákazníkům až na podzim.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy