Špičková Alfa Romeo Ti míří do New Yorku

Alfa Romeo Giulia 2016 | foto: Alfa Romeo

Alfa Romeo se chystá na nadcházejím autosalonu v New Yorku představit klasickou verzi sedanu Giulia a také vyšperkované provedení Giulia Ti.

Především verze s písmenky Ti bude doplňovat vrcholnou verzi Giulia Quadrifoglio. Tato verze nabídne známý vzhled, více konvenční nárazníky, decentně sportovní boční prahy a sportovní duální výfukový systém.

V kabině se v základu ocitnou potahy sedadel z kůže, kožený volant s plochým dnem a dekory v tmavě šedém dubu. Na výběr je i světlý ořech nebo broušený hliník. Tento model dostane i displej o velikosti 7 palců, bezklíčové odemykání a startování a systém "Alfa-Tainment" s displejem o velikosti 6,5 nebo 8,8 palce.

V příplatkové výbavě najdeme u verze Ti například audiosystém Harman Kardon, různé sportovní balíčky anebo adaptovní tlumiče Alfa Active Suspension s několika předvolenými režimy.

Gulia Ti bude poháněna přeplňovaným 2,0litrovým čtyřválcem o výkonu 276 koňských sil, který bude spojen s osmistupňovou automatickou převodovkou. V případě potřeby pak půjde dokoupit pohon obou náprav Q4.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy