Christian von Koenigsegg má na výrobu SUV jednoznačný názor

Koenigsegg Regera | foto: Koenigsegg

Patříte mezi fanoušky děsivých severských přízraků, pocházející z dílen Koenigseggu? Toužíte zároveň po extravagantním SUV ve stylu Lamborghini Urus? Napadlo vás již někdy, že by bylo skvělé, kdyby Koenigsegg takové SUV postavil?

Pokud Vám myšlenka extravagantního SUV značky Koengisegg nedá spát, máme dobrou zprávu pro váš spánek. Na SUV od Koenigseggu můžete v klidu zapomenout.

Na téma velkého SUV se majitel automobilky- Christian von Koenigsegg vyjádřil v rozhovoru pro britský magazín Top Gear velmi přesně.

Podle jeho slov by nebyl žádný problém postavit agresivně stylizované SUV, které by, stejně jako všechny stroje Koenigseggu, jako svůj základ využívalo velký karbonový monokok.

Christian von Koenigsegg dokonce britským redaktorů přesně popsal jaké by musely být provedeny úpravy na nápravách a zavěšení kol.

Jediný problém je v tom, že majitel automobilky si zkrátka automobily segmentu SUV nikdy neoblíbil. A ačkoli přiznává, že si umí představit agresivní SUV, které by trh jistě pozitivně přijal a o zákazníky by nebyla nouze, jak ale doplnil hned vzápětí, segment SUV není tou správnou cestou, kterou se chce Koenigsegg ubírat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy