Larte Design ukázal luxusem nacpaný Mercedes-Benz třídy V

Mercedes-Benz třídy V Black Crystal v úpravě Larte Design | foto: Larte Design

Tunerská společnost Larte Design se prezentuje v těchto dnech na autosalonu v Ženevě a ukázala zde luxusní variantu Mercedesu třídy V s přezdívkou " Black Crystal ."

Mercedes nabízí mnoho luxusních doplňků pro třídu V, ale někdy to stále někomu nestačí. Od toho je tady společnost Larte Design, která připravila doslova luxusem nabitou verzi. Sám tuner jí přirovnává k soukromému tryskáči.

Vůz totiž v základní výbavě nabídne minibar, velkou plazmovou TV a audiosystém Alpine. Je tady i hromada kůže. Alcantary, bohaté dřevěné akcenty a obložení a každý z cestujících má svoje křeslo.

Mercedes-Benz V Black Crystal má i vyklápěcí stolečky, závěsy v oknech, nabíjecí porty pro mobil a tablet. Každé sedadlo je přitom vyhřívané a nabízí masážní funkci. V kabině najdete i ledničku, trezor a elektricky ovládanou přepážku oddělující prostor řidiče od zbytku posádky

V základu je vůz osazen vznětovým čtyřválcem 200 CDI o objemu 2,1 litru s výkonem 100 kW a točivým momentem 330 Nm. Náročnější klienti si mohou zvolit verzi s výkonem 120 nebo 140 kW.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy