Lamborghini Huracán Avio dostalo celou řadu vizuálních vylepšení. Změnil se i výkon?

Lamborghini Huracan LP 610-4 Avio | foto: Lamborghini

Lamborghini představilo na probíhajícím autosalonu v Ženevě speciální edici modelu Huracán s názvem "Avio". Ta přináší řadu vizuálních úprav, ale dostalo se i na výkon?

I když je pravdou, že o dost divočejší model Centenario je bezesporu hvězdou stánku Lamborghini v Ženevě, Huracán Avio mu solidně šlape na paty. Vyrobí se jej pouze 250 kusů a hlavní myšlenkou tohoto vozu je vzdát hold světu letectví a kosmického průmyslu.

Všechny změny jsou čistě vizuální a standardem se stal lak karoseri Grigio Falco s perleťovou povrchovou úpravou. Pokud se vám tento odstín nelíbí, Lamborghini nabídne speciální edici ve čtyřech dalších volitelných matných barvách: Verde Turbine, Grigio Vulcano, Grigio Nibbio a Blu Grifo.

Tato kombinace je doplněna o dvojité pruhy na kapotě v bílé nebo šedé. Na prazích dveří jsou loga "L63", v kabině se ocitla černá kůže a Alcantara s kontrastním bílým prošitím a taktéž smaltovaný kus plechového štítku u okna řidiče.

Pod kapotou vozu čekejme 5,2litrový vidlicový desetiválec o výkonu 610 koní, kombinovaný se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou. Poháněna pak jsou všechna kola.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy