Mitsubishi odhaluje své dobrodružné já, ASX a L200 v provedení Geoseek

Mitsubishi L200 & ASX Geoseek prezentují dobrodružného ducha. | foto: Mitsubishi Motors

Mitsubishi se bude v Ženevě prezentovat dvěma evropskými a dvěma světovými premiérami. Koncept eX i omlazené SUV ASX jsme si na našem webu již představili, zajímat nás tak budou ony dvě „významnější“ novinky. Jedná se o koncepty ASX a L200 Geoseek, jejichž hlavním úkolem je demonstrovat, že i s modely tří diamantů můžete vyrazit za dobrodružstvím.

Exteriér obou konceptů je vyveden v šedé barvě, kterou doplňuje oranžové lakování krytů zrcátek, okolí mlhovek, bočních prahů, zadního spoileru, zadního nárazníku, podběhů a částečně také kol. Detaily, zdůrazněné výraznějším odstínem, jsou symbolem funkcionality ASX i L200. Obě auta také dostala střešní nosič, mírně upravenou přední masku a stříbrnou střední část předního nárazníku.

Vzhledem k pracovnímu použití má L200 madla pro lepší přístup ke střešnímu nosiči, ASX bude pro změnu dělat parádu s LED diodovými mlhovkami. Uvnitř převládají černé dekorační plochy, doplněné oranžovými akcenty. Sedadla jsou čalouněna, alespoň jejich středy, děrovanou látkou, což zlepšuje odvětrávání. Boční části pokrývá semiš připomínající látka, jejíž povrchová úprava zabraňuje vyklouznutí ze sedačky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy