VW Golf Sportsvan s paketem R-Line se dostává do prodeje

Volkswagen Golf Sportsvan R-line | foto: volkswagen group

V září minulého roku Volkswagen představil sportovní paket R-Line pro Golf Sportsvan a nyní si jej zákaznící mohou začít objednávat.

Německá společnost vydala nové fotografie a oznámila ceny za paket. Ten vyjde v Německu na 1105 eur a zvenku se Golf Sportsvan odliší novým předním a zadním nárazníkem, bočními širšími prahy, jinými otvory pro přívod vzduchu, logy R-line na mřížce chladiče a bocích a tmavými zadními světly.

Ti, kteří chtějí zažít sportovní pocit i v interiéru, budou muset zaplatit 1800 euro. Za tuto částku dostanou zájemci čalounění sedadel Race, multifunkční kůží potažený volant s logem R-Line, pedály z ušlechtilé oceli, prahové lišty z hliníku a v základu i 17" kola z lehkých slitin Salvador. Za příplatek se dají dokoupit i větší „osmnáctky“ ve třech různých provedeních.

V současné době je Golf Sportsvan nabízen se třemi benzinovými a dvěma vznětovými motory s výkonem v rozmezí od 110 do 150 koňských sil. S motory je pak spojena šestistupňová manuální nebo automatická dvouspojková převodovka se šesti nebo sedmi stupni.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy