Bentley Mulsanne Speed se ukázalo v nové edici ​​Beluga

Bentley Mulsanne Speed Beluga Edition | foto: Bentley

Britská automobilka Bentley celkem nenápadně představila novou speciální edici modelu Mulsanne Speed. Ta dostala označení Beluga a nabízí toho víc než dost.

Její vytvoření má na svědomí divize Mulliner a tahle speciální edice má nabízet především sportovní vzhled. Za ten mohou hlavně černě lakované detaily a 21palcová černá pětipaprsková kola z lehkých slitin. Vůz byl také vybaven znáčky "Beluga Edition", exkluzivními prahovými lištami k a tmavě zbarveným logem výrobce.

Mulsanne Speed ​​Beluga Edition přichází taktéž s prémiovým koženým čalouněním interiéru, vroubkovaným voličem sportovní převodovky, pravým ořechovým dřevem anebo klavírním černým lakováním. Vůz má také vyklápěcí zadní loketní opěrku, která je vybavena ovládacími prvky pro nastavení zadních sedadel.

Podle všeho tím však úpravy končí. Pod kapotou najdeme benzínový osmiválec s objemem 6,75 litru. Ten produkuje 537 koňských sil, točivý moment 1100 Nm a britská limuzína s ním zrychlí z nuly na stovku pod pět sekund. S motorem pak spolupracuje osmistupňový automat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy