Proč Alfa Romeo oddaluje příchod Giulie? Známe pravý důvod!

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio | foto: Alfa Romeo

V polovině loňského roku byl celý automobilový svět doslova u vytržení. Poprask měla na svědomí italské automobilka Alfa Romeo. Slavnostně totiž odhalila plnohodnotného konkurenta BMW řady 3. Do prodeje se Giulia ale stále nedostala a my víme proč.

Původní datum, kdy měla sériová Giulia zazářit, spadalo ještě do roku 2014. Když bylo očividné, že termín není reálný, byla premiéra odsunuta na polovinu roku 2015. K té opravdu došlo a do výroby se měl model dostat již v létě 2015. K tomu ale opět nedošlo a následovalo několik dalších prohlášení, kdy se tohoto sedanu dočkáme, následované dalšími odklady. Samozřejmě se s každým takovým zpožděním rojily spekulace, proč k tomu dochází. Mluvilo se o zpoždění z důvodů potíží na čínském trhu.

Server Automotive News ale dnes přišel s potvrzenou informací, která odsouvání výroby Giulie vysvětluje. Italský sedan totiž nedosáhl při crash testech požadovaných výsledků. To znamená, že na voze museli inženýři provést nemalé změny, které zkrátka výrobu vozu posunuly až na léto 2016. 

Doufejme, že se Giulie už opravdu dočkáme v létě a nebudeme svědky ještě většího zpoždění.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy