Mercedes-Benz třídy V Exclusive - To nejlepší z řady

Mercedes-Benz V EXCLUSIVE | foto: Mercedes-Benz

Mercedes představuje vysoce luxusní edici Exclusive pro svůj model V. Německé rodinné velké MPV tak přináší řadu luxusních prvků, které majitelé jistě ocení.

Jedná se o vrcholnou variantu z modelové řady V a přichází s velkorysou výbavou. V základu nechybí panoramatické posuvné střešní okno, kožené čalounění Nappa a nebo 16 reproduktorů audiosystému Burmester.

Noblesní MPV také dostalo zakázková kola z lehkých slitin o rozměru 19 palců, sportovní odpružení a "exkluzivní" plaketky na karoserii a v kabině. Ty značí, že se nejedná o žádnou obyčejnou rodinnou dodávku.

Speciálně pro tento model Mercedes použil dekory z leštěného hliníku. Ten najdeme například okolo větracích otvorů. K dispozici je také nová velká středová konzole s čalouněnou loketní opěrkou a chlazeným prostorem spolu s termo držáky na nápoje, které jsou osvětleny LED diodami.

Řidič a spolujezdec si budou moci užívat elektricky nastavitelných sedadel s elektrickým výhřevem a odvětráváním. Z hlediska bezpečnosti se auto chlubí celou řadou systémů jako je Attention Assist, Crosswind Assist či parkovací asistent s 360stupňovou kamerou.

Nový Mercedes-Benz V Exclusive jde pomalu do prodeje v Německu, přičemž jeho cena startuje na 74 911 eurech.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy