BMW 4 Gran Coupé In Style Edition je nová limitovaná edice pro Japonsko

BMW řady 4 Gran Coupe v edici In Style | foto: BMW Group

BMW představuje speciální edici řady 4 Gran Coupé se jmenovkou In Style. Ta je stvořena výhradně japonský trh a nabízí exkluzivní výbavu.

Zdá se, že zákazníci BMW v Japonsku mají v posledních letech velkou slabost pro speciální edice. Za poslední rok jsme jich mohli vidět již nespočet a ve většině případů tyto vozy nejsou ve skutečnosti ničím speciálním.

Jedná se tak spíše o speciální edice, které nabídnou některou příplatkovou výbavu v základu. Názorný příklad tvoří tahle čtyřka 4 Gran Coupé In Style. Ta je v podstatě modelem 420i s balíčkem M Sport a dalšími prvky výbavy.

Čtyřdveřové kupé z Bavorska tak dostalo v základu adaptivní přední světlomety s technikou LED, speciální litá 19palcová kola s dvojitými paprsky a šedý metalický odstín karoserie Mineral Gray

V kabině najdeme kožené čalounění sedadel Dakota a dále pak pravé dřevěné obložení palubní desky, středové konzole a dveřních klik. Firma BMW pak aplikovala i perlově leskle chromované akcenty.

Verze 420i má stejný přeplňovaný 2,0litrový čtyřválec s výkonem 181 koní s 270 Nm točivého momentu.  S ním je spojena osmistupňová automatická převodovka. Japonské zastoupení BMW už v tuto chvíli příjmá objednávky a údajně se této edice vyrobí jen 200 kusů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy