Mercedes E-Class All-Terrain - chystá se soupeř pro Audi A6 Allroad?

Nový Mercedes-Benz třídy E Estate (2016) | foto: youtube.com

Po představení nové generace Mercedesu třídy E se začínají dít celkem velké věci. Dle zákulisních zpráv se totiž možná chystá jeho oplastovaná zvýšená verze.

Ta by v případě sériové výroby měla konkurovat aktuálnímu Audi A6 Allroad a vycházet bude jak jinak než z verze E kombi. Rodinné provedení se však zatím neukázalo, a tak je potřeba říci, že kombíkové zvýšené éčko nepřijde jen tak.

Dosavadní zdroje navíc hovoří o přezdívce All-Terrain a jeho premiéru by jsme mohli očekávat až letos v září. Vedení Mercedesu ale hovoří o tom, že popularita zvýšeného kombíku je z velké části závislá na americkém trhu, protože Američané mají rádi pořádně velká auta.

Kromě potvrzení plánů na verzi E Class All-Terrain, se Mercedes chystá uvést další tři modely v letošním roce. Mělo by se jednat o provedení C Convertible  v srpnu, následně GLC kupé  a modernizovanou verzi modelu C 450 AMG 4MATIC. Očekává se, že poslední zmíněný model dostane drobné úpravy včetně nové devítistupňové automatické převodovky 9G-TRONIC.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy