Nový Mercedes-Benz třídy E Estate zachycen na špionážním videu, co nabídne?

Nový Mercedes-Benz třídy E Estate (2016) | foto: youtube.com

Zcela nový Mercedes-Benz třídy E se nám již naplno představil a tak je na čase si počkat na příchod praktičtější verze Estate.

Ta navíc byla nedávno zachycena špionážními fotografy, takže vám můžeme nabídnout i krátké video. Oficiální příchod kombíkového éčka navíc čekejme až ve druhé polovině tohoto roku. Klasický sedan E Class (W213) navíc ukazál celou svou podobu, takže nebude zas tak těžké odhadnout, jak bude vypadat kombík.

Pokud jde o interiér, nejnovější zástupce Mercedesu bude mít více společného s třídou S a nabídne již velmi známou 12,3-palcovou palubní desku se dvěma obrazovkami. Co se týče zavazadlového prostoru, zatím není nic potvrzeno, ale základní objem by měl činit lehce pod sedmset litrů a se sklopenými zadními sedadly pak okolo 1,980 litrů.

Nová generace Mercedesu třídy E ve verzi Estate by se dle aktuálních zpráv mohla ukázat již začátkem března na výstavě v ​​Ženevě. Pokud by se tak nestalo, další v plánu je říjnový autosalon v Paříži. Pod jeho kapotou očekávejme všechny motorizace z verze sedan a za delší dobu by mělo přijít i ostré provedení E 63 AMG Estate

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy