Mercedes SLC Night Package - specialita pro fajnšmekry

Mercedes SLC Night Package | foto: Mercedes-Benz

Je to jen krátká chvíle od představení nového Mercedesu SLC, který je vlastně důkladným faceliftem dřívějšího SLK. Nyní tu však máme první speciální edici s označením Night Package.

Ti, kteří hledají způsob, jak si ještě okořenit nejnovější sportovní vůz od Mercedesu, si mohou zakoupit speciální "noční" edici. Ta přináší některé kosmetické vylepšení a bude k dispozici pro verze SLC 180, SLC 200, SLC 250D a SLC 300. Vrcholné provedení SLC 43 pak rovněž nezůstane stranou.

Celý paket zahrnuje jinou mřížku chladiče, lesklé černé akcenty, černý přední splitter a koncovky výfuku jsou vyvedeny v černém chromu. V nabídce jsou i 18-palcové disky AMG s vysoce lesklým černým lakováním a pneumatikami 225/40 ZR18 vpředu a 245/35 R18 vzadu.

Pokud jde o vlajkovou loď SLC 43, balíček Night Package přidává vysoce lesklý černý splitter, černou zadní anténu ve stylu ploutve, černé kryty bočních zrcátek a černý difuzor. Pro pořádný zvuk pak nesmí chybět ani sportovní výfukový systém AMG s černými chromovanými koncovkami.

Úplné cenové údaje za nový Mercedes-Benz SLC Night Package (R172), budou zveřejněny v polovině ledna 2016, kdy se tenhle roadster dostane do prodeje.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy