Ostré Alto zazáří v barvách týmu MotoGP, doprovod mu dělají Hustler a Ignis

Suzuki Alto Works GP odkazuje na závodní tým v MotoGP. | foto: Suzuki

Hlavní novinkou Suzuki posledních dnů je ostré Alto Works s výkonem 64 koní a váhou pod 700 kilogramů. Poznat to bude i na blížící se výstavě v Tokiu, kde povedený kei car doplní dva volnočasové koncepty.

Alto Works se v japonském hlavním městě nepředstaví v klasické podobě, ale rovnou ve zbarvení týmu Suzuki Ecstar, který se účastní závodů seriálu MotoGP. Vedle tradičního modrého laku se zelenými detaily a startovními čísly 25 a 41 se ostrý hatchback chlubí také kapotou z uhlíkových vláken. Pod ní pracuje přeplňovaný tříválec o objemu 0.66 litru s výkonem 64 koní a točivým momentem 100 Nm.

Garde budou Altu dělat dva dobrodružně laděné modely – Ignis Water Activity a Hustler Rough Road Style. Prvně jmenovaný se odlišuje především oranžovou kánoí na střeše, upevněnou na speciálních hácích v předním nárazníku. Kromě ní kombinuje vnějšek i vnitřek vozu khaki barvu s oranžovými detaily. Na boku je navíc grafika, odkazující na jméno modelu i webové stránky jeho výrobce.

Hustler je ve verzi Rough Road Style nefalšovaným off-roadem s pořádně zvýšenou světlou výškou, terénními pneumatikami (s ocelovými disky) a mřížkou kolem předních světlometů. Velmi atraktivní je žlutá barva karosérie spolu s černými nárazníky, blatníky a spodní částí dveří. Kabina nabídne podle Suzuki rovněž několik motivů „aktivního životního stylu.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy