Volkswagen uvádí speciální výbavovou edici Allstar, dostanou ji všechny modely

Volkswagen Allstar Special Edition | foto: Volkswagen

Navzdory tvrzení, že Volkswagen musí kvůli kauze Dieselgate šetřit kde se dá, představila tahle automobilka celý sortiment svých modelů v nové speciální edici Allstar.

Tato edice má podpořit Mistrovství Evropy ve fotbale 2016 a dostaly ji modely Polo, Golf, Golf Sportsvan, Golf Variant, Golf Cabriolet, Jetta, Beetle, Beetle Cabriolet, Scirocco a také nový Sharan a Multivan.

Vnější změny designu zahrnují mlhovky, kola z lehkých slitin Linas a nesmí chybět znáčky Allstar na B-sloupcích. Mnohem více se toho odehrálo v kabině, kde se dají najít  prahové lišty s nápisem "Allstar", v základu je automatická klimatizace Climatronic anebo zimní balíček. Ten obsahuje vyhřívaná přední sedadla a vyhřívané trysky ostřikovačů s kontrolou stavu kapaliny v nádržce. Zákazníci budou moci také zakoupit i balíček Allstar Plus, která poskytuje další dodatečnou výbavu.

Speciální edice přijde s pětiletou zárukou  a Volkswagen říká, že všechny modely jsou ve výsledku o 3900 eur levnější ve srovnání s tradičními modely se stejným vybavením. S cílem co nejvíc podpořit novou speciální edici Allstar Volkswagen půjčí několik aut profesionálním fotbalovým hráčům. Patří mezi ně například Thomas Müller, Julian Draxler, Max Kruse, André Schürrle a Maximilian Arnold.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy