VW uvádí Scirocco R-Line a GT Black Edition, který trh je dostane?

VW Scirocco R GT Black Edition | foto: Volkswagen

Volkswagen se navzdory budoucím škrtům nedrží zpátky a představil dvě nové verze kupé Scirocco.

Ty nesou označení R-Line a GT Black Edition a jak to tak vypadá, zatím se budou prodávat jen na trhu ve Velké Británii. První na řadě je Scirocco GT Black Edition, jenž nabízí kontrastní černou střechou, černá vnější zpětná zrcátka a černý zadní spoiler. Tento model má také tónovaná zadní okna a 18-palcová kola z lehkých slitin Black Lisabon.

Oproti tomu Scirocco R-Line Black Edition má větší 19-palcová kola z lehkých slitin Black Lugano. Tento model byl také vybaven balíčkem R-Line, který zahrnuje sportovnější nárazníky a rozšířené boční prahy. Součástí balíčku je jsou taktéž kožená sportovní sedadla Vienna, dekory z uhlíkových vláken a sportovní volant.

Pod kapotou se objeví celá řada různých motorů. Benzinové jednotky zastupuje 1,4 litrový TSI s výkonem 125 koní, stejně jako dvoulitr se 180 koňmi. Fanoušci nafty si budou moci objednat TDI motor o objemu 2,0 litry s výkonem 150 nebo 184 koní. Modely vybavené motorem 1,4 TSI dostanou výhradně šestistupňovou manuální převodovku, ostatní varianty mohou být vybaveny volitelně šestistupňovou automatickou převodovkou DSG.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy