Ford Fiesta M-Sport Edition - Vylepšená Fiesta dostala diferenciál s omezeným prokluzem

Ford Fiesta M-Sport Edition | foto: Ford

Britští tuneři z firmy M-Sport, kteří se specializují na modifikace vozidel Ford, představili upravenou Fiestu M-Sport Edition.

Malý hatchback dostal power kit Mountune MP215, který zvýšil výkon u 1,6 litrového motoru EcoBoost na 215 koní a 320 Nm točivého momentu. To znamená, že i nové Polo GTI za ním zaostává. Motor má stále tovární záruku a je spojen s manuální převodovkou Ford IB6 a diferenciálem Quaife ATB s omezeným prokluzem. Výkon je pak posílán na přední 17-palcová kola OZ Superturismo s matný designem.

Vůz také dostal lesklý černý zadní spoiler a grafiku, která připomíná soutěžní speciál Fiesta RS WRC. Za příplatek si může kupující objednat Handling Pack, která zahrnuje sportovní tlumiče Eibach a mono podpěry trubkové konstrukce. Fiestu M-Sport Edition lze také vybavit 332 mm velkými brzdovými kotouči se třmeny Alcon a pletenými brzdovými hadicemi Goodridge 

Fotografie interiéru zatím nebyly poskytnuty, ale tuner říká, že auto má speciální sportovní volant v kůži Nappa s Alcantara, řadící páku s hlavicí z uhlíkových vláken a loga M-Sport na prazích vozu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy