Nissan Juke Stinger Edition přináší nové barvy do Los Angeles

Nissan Juke Stinger Edition | foto: Nissan

Nový ročník výstavy Los Angeles Auto Show pokračuje a nechybí zde ani Nissan se svým modelem Juke. Ten dostal označení Stinger Edition a na svědomí jej má firma Color Studio.

První na řadě je žlutý Juke Stinger Edition, jenž dostal žluté akcenty na náraznících a černou barvu na krytech zpětných zrcátek. Tento odstín nechybí ani na klikách dveří a zadním spoileru. Model má také 17-palcová hliníková kola s černou povrchovou úpravou.

Interiér má černé sedadla s žlutým nádechem a žlutým kontrastním prošíváním. K dispozici je také žlutě zbarvená středová konzola, žluté odvzdušňovací prsteny a žluté spínače stahování oken. Druhá verze Juke Black Stinger Edition je prakticky totožná a má žlutou barvu pouze na zrcátkách, klikách dveří a zadním spoileru.

Nissan Juke Stinger Edition | foto: Nissan

O pohon se postará přeplňovaný 1,6-litrový čtyřválcový motor, který je posílen na 188 koní a 239 Nm točivého momentu. Je připojen k automatické převodovce Xtronic s plynule měnitelným převodem, která může být spárována se systémem pohonu všech kol.

Balíčky Stinger Edition stojí 990 dolarů a budou nabízeny pro všechny Juky pro rok 2016.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy