Suzuki Hustler prošlo faceliftem, Evropu bohužel mine

Výrazné barvy a chromovaná maska chladiče, Suzuki Hustler J Style II. | foto: Suzuki

Jméno Huslter v mnohých vyvolá myšlenky na pánský časopis, založený v polovině sedmdesátých let Larry Flintem. Kdo se ale pohybuje v automobilové branži ví, že stejně se jmenuje také povedený kei crossover od Suzuki. Ten navíc aktuálně prošel faceliftem.

Modernizace je to ale vskutku minimalistická a více než na běžné verze se zaměřuje na limitovaný model J Style II, inspirovaný pop-artovou kulturou. Jedná se o evoluci stejně pojmenované verze ze začátku letošního roku, zde ale došlo na stříbrnou lištu v předním nárazníku a především chromované lišty masky chladiče, nad níž se skví jméno modelu. Uvnitř čekejte zatmavený přístrojový panel.

Protože u moderních crossoverů jde v první řadě o styl, nabídne Suzuki nově žlutý, zelený nebo slonovinový lak pro karosérii a žluté podbarvení pro přístrojový panel. Zelenou a žlutou lze navíc kombinovat s černým lakem střechy. Výrazných úprav se dočkala navigace se zabudovanou pamětí.

Pokud sáhnete po přeplňované verzi 0.66litrového tříválce s výkonem 64 koní a točivým momentem 95 Nm, dostanete spolu s ním nově mikrohybridní technologii S-ENE CHARGE. Druhou motorickou možností je atmosférická verze téže jednotky o výkonu 52 koní s točivým momentem 63 Nm. Volit můžete mezi pětistupňovým manuálem nebo automatem CVT (silnější verze má jen automat), respektive pohonem předních nebo všech kol.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy