Juke možná brzy dostane rivala, ten vrací Subaru opět na vrchol

Design po dlouhé době zase patří k výborným disciplínám Subaru, Subaru Viziv Future. | foto: Subaru

Jméno Viziv už se na automobilové mapě nějakou dobu vyskytuje, v obou případech ale zatím šlo o velký crossover, velmi vzdálený sériové výrobě. Až s třídveřovou variantou Future přichází změna stylu na všech frontách.

Dle tiskové zprávy byla při tvorbě bílého konceptu s LED diodovými světlomety, zadním světelným podpisem ve tvaru písmene U a oranžovými detaily hlavním mottem „zábava a klid mysli.“ Pokud Vám onen klid mysli přišel při nejmenším zvláštní, pak vězte, že jej máme zažít po usednutí do interiéru. Ten je laděný do béžové a černé barvy, zatímco některé detaily jsou oranžové. Jako celek to působí překvapivě útulně a sportovně, druhý vjem navíc ještě podtrhuje volant spolu s přístrojovým štítem.

Protože jsou SUV auta aktivních lidí, jde i do Vizivu Future naložit jízdní kola, přičemž v případě potřeby jízdy ve více než dvou lidech je do zadního nárazníku integrován nosič. O pohon se stará hybridní ústrojí, jehož hlavní část tvoří 170koňová zážehová šestnáctistovka. Chybět nebude ani proslulý systém pohonu všech kol Symmetrical AWD nebo třetí generace asistenčního systému Eye Sight.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy