BMW 320D xDrive Touring 40 Years Edition - Dárek k narozeninám

BMW 320D xDrive Touring 40 Years Edition | foto: BMW Group

Někteří z vás vědí, že letos BMW slaví 40.let výročí modelu řady 3 a na jeho oslavu si připravilo několik speciálních edic. Tou další je nyní model 320d xDrive Touring 40 Years Edition.

Špatná zpráva je, že vůz bude v nabídce jen na trhu v Itálii a Japonsku. Kdo tak má velkou odvahu, s trochou štěstí si jej může koupit v Itálii a dovést sem do ČR. Výroba však bude omezena na pouhých 100 kusů, což může být hlavní překážkou v jeho získání. Edice 40 Years Edition přichází jako diesel s pohonem 4x4 a ve verzi kombi.

Všech 100 kusů bude vybaveno balíčkem M Sport, takže auta budou stát na 19-palcových kolech z lehkých slitin, dostanou modrý lak karoserie Tanzanite a sportovní nárazníky. V kabině je sportovní kožený volant, dekory v klavírní černi a loga s nápisem edice.

O pohon se stará 2,0-litrový dieselový motor s výkonem 190 koní, který je spojen s 8-stupňovou automatickou převodovkou. Ta umožňuje řazení skrze pádla pod volantem. Výkon je pak posílána obě nápravy skrze systém xDrive. Jak je to s cenou této speciality, to se výrobce zatím nevyjádřil.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy