VIDEO: Řidič BMW M6 v Rusku úmyslně blokoval sanitku, teď si to odskáče

řidič BMW M6, který vybržďoval sanitku | foto: youtube.com

V Rusku se někdy dějí hodně divoké silniční situace, ale tenhle řidič červeného BMW M6 Coupé to opravdu přehnal. Rozhodl se totiž zablokovat spěchající sanitku na dálnici.

Pobuřující událost byla zaznamenána palubní kamerou v sanitce a stala se minulý týden na dálnici nedaleko Zelenogradu. Sanitka tehdy přepravovala do nemocnice osobu trpící trombózou a cestou jí začalo blokovat pruh červené BMW M6.

Do teď jste asi přemýšleli, proč to vlastně řidič BMW udělal. Nejspíš ale budete šokováni, protože řidič sanitky jel podle něj celou dobu v levém rychlém pruhu a jemu se to nelíbilo. V Rusku je ale využití levého pruhu na dálnici možné jen pro provádění předjíždění. Výjimkou jsou ale auta záchranných složek, které mají zákonnou výjimku.

Na videu je taktéž pasáž, kdy oba řidiči zastaví a řidič BMW se chová dosti agresivně. Na konto posádky sanitky poslal pár obscénních gest a následně nastoupil do svého auta.  Nyní podle tamních médií hrozí řidič bavoráku vězení a navíc se přišlo na to, že má několik nezaplacených pokut.         

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy