Škoda Snowman (2016): Přinášíme vám možnou podobu druhé generace Škody Yeti

Návrh druhé generace Škody Yeti | foto: X-Tomi design

Včera jste se mohli u nás dozvědět, jak přibližně bude vypadat omlazená Octavie a dneska tu máme možnou podobou zcela nové generace terénního Yetiho.

Ta bude dvojčetem neměckého Volkswagenu Tiguan, jehož nová generace se ukázala před pár dny ve Frankfurtu. Problémem je možná fakt, že nový Yeti má dorazit až za dva roky a tak nevíme, zda si pro nej automobilka nepřipraví ještě jeden facelift.

Pro vám přinášíme ilustraci vozu od designéra X-Tomi Design. Ten si hodně pohrál s výslednou podobu a novému Yetimu implantoval hodně designových prvků z ostatních modelů Škoda. Kénečný výsledek ale zřejme nedostane nafouklou masku z Fabie, i když výrobcde říká, že máme čekat designovou evoluci.

K tomu se přidá i obří SUV, které bude prvním takovým vozidlem v historii značky. To má nabídnout až sedm míst k sezení, obří zavazadelník a taktéž pohon přední i obou náprav. Největší model značky má být takovým "Superbem v pohorkách" a v nejvyšší speficikaci se jeho cenovka dotkne částky lehce přes jeden milion korun.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy