Škoda Rapid Monte Carlo - Nový přírůstek do rodiny Rapidů se již brzo začne prodávat!

Škoda Rapid Monte Carlo | foto: Škoda Auto

U Škodovky opravdu nelení a vývojáři značky se poslední dobou víc než činí. Svědčí o tom i fakt, že česká automobilka vypustila do světa první snímek nového Rapidu liftback v edici Monte Carlo.

Ten tak následuje svého bratra Rapid Spaceback Monte Carlo a stejně jako on, nabídne svým majitelům sportovní vzhled. Klasický Rapid už potřeboval trošku okořenit a tak jej výrobce konečně ukázal v jiné podobě. Sportovní balíček přidává černý paket, který začernil přední masku, světlomety a přiostřil vzhled předního a zadního nárazníku.

K tomu se přidávají i černé nástavce prahů, zadní difuzor a do nabídky se dostala i speciálně navržená černá 16ti a 17ti palcové ráfky. Vůz půjde rozpoznat i podle tónovaných bočních oken a samozřejmě nálepek Monte Carlo na B-sloupcích.

Velmi zajímavá je standardní výbava, která obsahuje xenonové světlomety, tónované mlhovky, elektricky nastavitelná a vyhřívaná zpětná zrcátka a sportovní tříramenný volant v kůži s červeným prošíváním. Kůži s červenou nití dostala i páka ruční brzdy, řadicí páka a nechyní prý ani sportovní sedadla.

Nový Rapid Monte Carlo bude představen už tento měsíc na výstavě IAA ve Frankfurtu, jeho prodeje pak odstartují ještě letos. Společně s ním se ukáže i robustní Rapid Spaceback ScoutLine. Ten pro změnu nabídne ochranné černé plasty a vizáž drsňáka.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy