Volkswagen Golf Sportsvan R-Line - Opravdu mu to sekne!

Volkswagen Golf s paketem R-line | foto: Volkswagen

U automobilky Volkswagen se vývojáři činili a za poslední dobu vypracovali několik balíčků R-Line pro aktuální model Golf Sportsvan. Vozy s tímto paketem se pak představí na výstavě ve Frankfurtu nad Mohanem na konci tohoto měsíce.

Golf Sportsvan rozhodně není úplně nejvíce vzrušující Volkswagen z aktuální modelové nabídky a proto se jej výrobce snaží okořenit balíčkem R-Line Exterior. Ten přináší sportovnější přední a zadní nárazník, nástavce prahů, jinou mřížku chladiče s chromovanými akcenty, tónovaná zadní světla a chromovanou koncovku výfuku.

Golf Sportsvan s výbavou R-Line je dodáván s exkluzivními sportovními sedadly, které mají závodní potahy v kombinaci s mikrovláknem San Remo. K dispozici je také obložení středového panelu v klavírni černi a  prahové lišty "R-Line". Volkswagen přidal i úvodní logo R-Line při zapnutí multimediální obrazovky informačního systému a ozdobné prošití na výplních dveří, volantu a řadicí páce.

Za příplatek si můžete do Golfu Sportsvan objednat podvozkový balíček R-Line, který přináší sportovní podvozek, snižující výšku vozu o 15 mm. Dále také zahrnuje více progresivní nastavení posilovače řízení, tónovaná zadní okna a čtyři druhy litých sportovních kol v designu R-Line ve velikostech 17 a 18 palců.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy