Kahn se vrací v čase a postaví stroj ve stylu 30. let

Kahn Speed 7 | foto: Kahn Design

Afzal Kahn je velmi známý britský automobilový designer, jehož společnost Kahn Design upravuje automobily prémiových značek. Nedávno jsme vám přinesli několik článků o jeho nejnovějším počinu s názvem Vengeance. Nyní si pro nás pan Kahn připravil novinku.

Jak to vypadá Afzal Kahn má zřejmě velice rád, stejně jako každý automobilový nadšenec, skvosty automobilové historie. O tom vypovídá jeho poslední designový výtvor.

Ten nese jméno Speed 7 a je více než zřejmé, kde si Kahn vzal inspiraci. Jedná se totiž o nízký, dvoumístný sportovní vůz s odhalenými koly, který svým designem evokuje design formulových strojů z třicátých let minulého století.

Kahn Speed 7 | foto: Kahn Design

Sám výrobce tvrdí, že Speed 7 bude postaven hlavně z hliníku a uhlíkových vláken. Také dodává, že se má jednat o vůz určen pro gentlemany s touhou si stylově zazávodit.

Vůz bude vyráběn, jak je u malých britských sporťáků zvykem, kompletně ručně. Tím exkluzivita výroby ale nekončí. Každý zákazník totiž dostane v k vozu brožuru, která bude popisovat každý jednotlivý krok jak při designování tak při výrobě daného kusu vozu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy