Rolls Royce Phantom Nautica - luxusní jachta na silnici

Rolls-Royce Phantom Nautica | foto: Rolls-Royce

Automobilka Rolls-Royce opět vydává novou, speciální, jednokusovou edici luxusního Phantomu. Ten je tentokrát inspirován luxusní jachtou.

Vlajkovou lodí britské automobilky, jejíž jméno se stalo ztělesněním luxusu, je všem starý, známý Phantom. Rolls-Royce ovšem již delší dobu usilovně pracuje na nástupci tohoto silničního korábu. O možném konci Phantomu na pozici vlajkové lodi automobilky RR svědčí i fakt, že automobilka v posledních měsících chrlí jednu limitovanou verzi Phantoma za druhou.

Tou poslední je vůz Rolls-Royce Phantom Nautica. Jak již název napovídá, je tato jednokusová edice inspirována luxusními jachtami a plachtěním, které je u britské smetánky natolik oblíbené.

Námořní tématika z vozu sálá už na první pohled. Exteriér je vyveden v barvě bílé orchideje, kterou vkusně doplňuje střecha a kapota je pokryta arabskou modří. Interiér je pak plný luxusního dřeva pocházející z tudorského smrku. Zcela jistě vás zaujme vkusný, do dřeva zasazený námořní kompas, který celému vozu dodává opravdovou námořní náladu. Ochuzeny nebyly ani sedadla. Ta jsou samozřejmě pokryta pravou kůží v barvě Forrest fall, neboli podzimní les.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy