Nová Kia Sportage poodhaluje svou podobu

Kia Sportage 2016 Skica | foto: Kia Motors

Zcela nová Kia Sportage dorazí už v polovině září. První snímky prozrazují ledacos, třeba to, že bude nová Kia hodně odvážná.

Kia Sportage 2016 Skica | foto: Kia Motors

Letošní ročník frankfurtského autosalonu bude velice bohatý na zajímavé novinky. Kromě spousty dalších, na nás čeká například nová Kia Sportage. Po debutu bratříčka Hyundai Tucson, se dočkáme omlazení středně velkého SUV od Kie.

Svěží vzhled a maska „tygří nos“ bude stěžejním předpokladem k úspěchu. Ostatně techniku bude sdílet s Tucsonem. Kromě „tygří masky“ můžeme čekat LED denní svícení, výrazný zadní spoiler, velká litá kola, nebo výrazný spoiler.

Kia Sportage 2016 Skica | foto: Kia Motors

Uvnitř by se mělo udát nejvíce změn. Po vzoru nové Optimy a Sorenta, dostane i Sportage hodnotnější, propracovanější a modernější interiér. Kromě lepších materiálů se zapracuje i na ergonomii či detailech. Dle slov PR manažerky Kia Czech Kateřiny Jouglíčkové: „bude interiér nové Sportage nejkvalitnější napříč modelovým spektrem“. Velký displej infotainmentu lze brát jako základ, stejně jako nabídka automatu a pohonu všech kol.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy