VIDEO - Opel říká, že nová Astra nabídne nejlepší sedadla ve své třídě

Opel Astra (2015) | foto: Opel

Nová generace populárního modelu Opel Astra se nám již představil a výrobce se ve spojitosti s ním začal chlubit jednou převratnou novinkou.

 

Podle Opelu nabídne nová Astra v základu velmi povedené sedačky, které se však za příplatek dají vyměnit za převratná kožená sedadla, jenž budou naprostou novinkou v segmentu. Opel totiž vyvinul úplně novou generací ergonomických sedadel, jenž dovedou poskytnout masáž, odvětrávání a elektrické vyhřívání. Aby toho nebylo málo, tato sedadla půjdou nastavit až v 18 směrech.

Opel nám na zveřejněných fotkách podrobně ukazuje, jak vlastně vypadá sedadlo uvnitř a jaká je jeho konstrukce. Ve spojitosti se snímkem je pak dodáno, že sedadlo je o deset kilogramů lehčí než předešlá generace sedadel a zároveň je výrazně tenčí.

Automobilka tak myslela i na kolena cestujích na zadní řadě a díky ztenčení by se měly objevit cenné centimetry místa navíc. Ostatně, zadní lavice je navržena tak, aby byla pohodlná jak pro děti, tak i pro dospělého na dlouhých dálničních cestách.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy