Máme fotky interieru Alfy Romeo Giulia, vyrazí vám to dech!

Alfa Romeo Giulia | foto: Alfa Romeo

Poprvé se podařilo otevřít dveře nové Giulie. Interiér vám vyrazí dech!

Už víme, jak se povedla zvenčí, víme také některé technické specifikace. Dokonce víme, jak zní její nejsilnější motor. Ale pořád jsme neodemkly dveře, abychom se podívali, jak si Italové dali záležet s interiérem.

Několika šťastlivcům se podařilo nahlédnout do interiéru a dokonce s foťákem. Jeden takový vypustil své fotky na facebook. Jak tedy vypadá uvnitř?

Na první pohled zaujme zploštělý volant s integrovaným startovacím tlačítkem (evokuje některé modely Ferrari). Kulatá řadící páka s karbonovým dekorem, ladí s karbonem na středovém tunelu. Masivní hrana přístrojové desky vystupuje do prostoru a tvoří zajímavou linii. Hned pod ní je umístěn rozměrný (s úhlopříčkou cca. 9 palců) displej multimediálního systému.

Za pozornost stojí skořepinové sedačky z karbonu (zřejmě imitace stejně jako na středovém panelu). Samotné čalounění je v provedení kombinace kůže a látka.

Celkové zpracování je skutečně velmi působivé. Krásné detaily, zřejmě i ergonomie je na vysoké úrovni. Image italské krásky se tak nadále zlepšuje. Jak se líbí vám? Napište nám to do diskuze!

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy