Porsche už neví jak prodávat Boxster, je tohle řešením?

Porsche Boxster S (2015) 315 koní | foto: Porsche

Nejmenší z nabídky Porsche úpěnlivě volá po nástupci. Marketing ale musí ještě stůj co stůj prodávat Boxster dokud to jen jde. Řešení je nasnadě, nová exkluzivní výbava pár prodejů zajistí.

Sportovní roadster je především pro mnoho zákazníků stylové auto. Výrazná červená barva, velká 19-ti palcová kola, černý interiér a naoko sportovní volant potažený Alcantarou. To jsou první důležité prvky, které exkluzivní paket pro Boxster S můžete pořídit u prodejců Porsche.

Dalšími „vylepšeními“ jsou na první pohled funkční díly, tedy nový zadní difuzor, výraznější a nový zadní spoiler a přední „lízátko“. Zda tyto „funkční“ díly vygenerují nějaký přítlak nám Porsche neřeklo, doufejme však, že ano.

Aby vše bylo kompletní, zmíním ještě „stylové“ červené pozadí budíků, včetně stopek, Alcantarou potaženou hlavici řadící páky automatu PDK, nebo červeně lakovaný klíč od vozu. Motor je pod kapotou bezezměn. Tedy klasický plochý šestiválec o objemu 3,4 litru, který vygeneruje 232 kW a 360 Nm. Stovku umí Boxster S pokořit za solidních pět vteřin, takže dynamikou vystačí kde komu.  Maximálně umí uhánět skoro 280 km/h a přitom spotřebuje papírově jen 9,0 litru naturalu 98 na 100 km.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy