Co skrývá Porsche pod plachtou?

Co se asi ukrývá pod tajemnou plachtou? | foto: Porsche

Po svém vítězství v závodě 24 hodin Le Mans Porsche touto fotografií rozčeřilo hladiny. Jaký vůz se asi ukrývá pod plachtou?

Automobilka Porsche prožívá posledních několik dní ve znamení oslav vítězství v legendárním závodě 24 hodin Le Mans. Se svým závodním speciálem 919 ovládli nejen hlavní závod, ale podařilo se jim rovněž zajet i historický rekord v kvalifikačním kole.

V rámci oslav Porsche vystavilo několik speciálních fotografií tohoto závodního modelu na sociální sítě. Ty okamžitě vyvolaly obrovské debaty, které ani po několika dnech neutuchají.

Na jednom ze snímků totiž vedle závodního speciálu stojí vůz ukrytý pod plachtou. Porsche uvedlo pouze to, že se jedná o jeden z budoucích modelů.

S největší pravděpodobností se jedná o vůz, který byl zatím známý pouze z „drbů“. Ten je zatím označován jako Porsche 988. Mluví se o tom, že bude vůz poháněný novým čtyřlitrovým šestiválcem se čtyřmi turby. Ten by měl dosahovat výkonu až 600 koní. 988 by se mělo stát konkurencí pro italské Ferrari 488 GTB a chystaný McLaren 657.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy