Bentley představilo nový Flying Spur Beluga

Nové Bentley Flying Spur Beluga | foto: Bentley Motors

Již brzy se na trhu objeví nová specifikace sedanu Bentley Flying Spur. Ponese jméno Beluga a pod kapotou bude ukrývat 500 koní.

Britská automobilka Bentley tradičně patří mezi výrobce specializující se na movitější klientelu, které si žádá jen to nejlepší, co je na trhu dostupné. Ovšem ani bohatí businessmani nemohou od rána do večera křižovat silnici v supersportech. Proto automobilka nabízí i luxusní limuzínu Mulsane a sedan Flying Spur. Právě druhý jmenovaný model se nyní dočkal nové exklusivní edice v motorem V8 – BELUGA.

Vůz je postaven na 20“ hliníkových kolech, které jsou vyrobeny speciálně pro model Beluga. Za černou mřížkou chladiče se skrývá čtyř litrový motor s osmi válci seřazenými do V. Ten dokáže vyprodukovat až 500 koňských sil, které dokáží tento majestátní sedan vystřelit z nuly na sto kilometrů v hodině za 5,2 sekundy.

Přepracován byl i exteriér, který je navíc mnohem více „athletický“, než v případě předchůdce.

K dostání bude nová Beluga již letos na podzim. Ve vozu samozřejmě nebudou chybět nejmodernější technologie určené k „rozmazlování“ cestujících během jízdy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy