Realistická podoba velkého SUV od Škodovky

Škoda | foto: X-Tomi design

Konečně máme ilustraci nového SUV od Škodovky, která je blízko realitě. Sedm pasažérů a defakto nová vlajková loď Škodovky je za dveřmi.

 

Dnes nebudeme spekulovat nad tím, jak se nové SUV od Škodovky bude jmenovat, mluví se o jménech Snowman nebo Polar. Teď je to vlastně stejně jedno, nic není potvrzeno a tak si raději vystačíme s přezdívkou „velké SUV“.

Jak bude vypadat nevíme stejně, jako jeho konečné jméno, ale oproti jménu, máme dost indicií k reálné podobě. Logicky zauvažujme. Nové velké SUV bude největší Škodovkou, hovoří se o „top“ modelu a v hierarchii má být údajně nad Superbem, který má aktuálně v třetí generaci nejmodernější techniku a samozřejmě i design. Právě ve stejném duchu se zřejmě bude odehrávat i tvarování karoserii velkého SUV.

Ostré hrany, podobné světlomety a dynamické linky. To je základ, z kterého bude velké SUV vycházet. No a Maďar X-Tomi tuto myšlenku realizoval a znázornil, jak by velké SUV mohlo vypadat. Nebojíme se jeho výtvor označit za prozatím nejreálnější vykreslení budoucí podoby velkého SUV.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy