Vengeance se odhalilo

Kahn Design | foto: Kahn Design

Kahn Design představuje oficiální skici novinky Vengeance. Supersport vycházející ze stávajícího Aston Martinu DB9.

Britská společnost zabývající se úpravou super luxusních vozů, nám přibližuje svůj nový výtvor, který jsme již zmiňovali v nedávném článku. Nyní už ale máme mnohem konkrétnější představy, jak bude zmiňovaný vůz s názvem Vengeance vypadat. 

Jedná se v podstatě o Aston Martin DB9. Převzato bylo šasi, motor, převodovka i interiér. Design působí ale mnohem agresivněji, než v případě Astonu.  Tomu pomáhají přepracované nárazníky, vzduchové průduchy na kapotě a hlavně, dle mého názoru, nová maska. Sedm příčných „mřížek“, které dávají vozu při pohledu zpředu, naprosto jedinečný vzhled. Ovšem ani pohled na zadní část vozu není vůbec špatný. Samozřejmě zde nenajdeme, ostatně jako nikde jinde, žádné logo Aston Martinu. To, co zde ovšem najdeme, jsou jednoduché čisté linie, které spolu s novými zadními LED světlomety a nízko umístěnou dvojicí výfuků vytváří naprosto jedinečný design.

Na návrhu se podílel tým složený z 25 designérů. Vůz bude vyráběn ručně v Midlands a každý jednotlivý kus bude dodán s plaketou umístěnou v kufru, na které bude podepsán každý zaměstnanec, který se na výrobě daného kusu podílel.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy