Vengeance se představuje na první skice

Vengeance | foto: Kahn Design

Společnost Kahn Design představuje první nástin podoby svého nového díla. Tím bude sportovní cupé, vycházejí z vozu Aston Martin DB9, nesoucí jméno Vengeance.

Britská firma Kahn Design rozhodně nepatří mezi nejznámější výrobce automobilů na světě. Přitom mezi jejich zákazníky patří celebrity, jako je Justin Bieber a Katie Price. Tato společnost ze Spojeného království se specializuje výhradně na úpravu luxusních vozů. Mezi jejich nejznámější práce patří přestavby vozů Range Rover a Maybach.

Nyní si ale do parády bere sportovní cupé od automobilky Aston Martin. Mnoho informací o chystané sporťáku Vengeance zatím nemáme. S jistotou víme pouze to, že vůz bude mít kompletně celou karoserii vyrobenou z ručně opracovaného hliníku. Pod tímto lehkým kabátem, by se mělo nacházet tepající srdce V12 o objemu 5.9 litru, napojené na šesti stupňovou automatickou převodovku, stejně jako v běžném DB9. 

Při pohledu na skicu od výrobce je patrné, že vůz bude navazovat na tradiční design britských sportovních vozů. Zajisté vás upoutá typická dlouhá kapota s průduchy na bocích a táhlá klesající záď vozu.

Více informací včetně celkového vzhledu vozu by měly být známy do několika týdnů. Já sám se již této lahůdky nemohu dočkat.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy