Volkswagen Scirocco dostal verzi GTS s výkonem 220 koní

Volkswagen dnes ukázal další přírůstek do rodiny Scirocco. Model nese přízvisko GTS a ve světové premiéře se ukáže na výstavě Auto Shanghai 2015.

Teprve nedávno se Volkswagen pochlubil s omlazeným Sciroccem a už tu máme sexy verzi GTS, která nabízí výkon 220 koní a pruhy na kapotě. Znalci tedy vědí, že se vlastně jedná o mnohem přitažlivější verzi současného Golfu VII GTI. Motor může být spárován se šestistupňovou manuální převodovkou nebo volitelnou šestistupňovou převodovkou DSG.

Zrychlení z 0 na 100 km/h proběhne s automatem za 6,5 sekundy a maximálka činí 244 km / h (246 km / h s manuálem). Kromě vyššího výkonu nabídne Scirocco GTS nová 18-palcová kola Norwich, zatímco větší 19-palcové ráfky Lugano budou za příplatek. Tak či tak, za koly se ukryjí červené brzdové třmeny a nebude chybět exteriérový paket R-Line.

Vůz navíc odkazuje svým vzhledem na původní model z roku 1982, takže jej Volkswagen vybavil barevnými schématy a pruhy na karoserii. Klienti si budou moci objednat model s jedním z těchto vnějších schémata barvy: Flash červená, čistá bílá, bílá, Oryx Urano šedá, indium šedá a hluboká černá.

V kabině si své místo našlo černé čalounění stropu a sportovní volant s červenými švy. Nechybí černý klavírní lak s logem GTS na středovém panelu, informačního systém Composition Colour, pedály z ušlechtilé oceli, hlavice řadící páky ve tvavu golfového míčku a chromového balíčku. Za příplatek si zákazník může připlatit za kožené čalounění sedadel, bi-xenonové světlomety, stejně jako panoramatické střešní okno a nový multifunkční volant.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy