Luxusnější verze Volva XC90 se oficiálně představila, co nabízí?

Na začátku letošního roku běželi na internetu informace o tom, že se chystá uvedení luxusní verze nové generace Volva XC90.

To dostalo přízvisko Excellence a zvenku vypadá prakticky totožně jako obyčejná druhá generace. Při bližším ohledání ale zjistíte, že vůz dostal speciální chromované lišty na B a C sloupcích a pětimístný interiér je minulostí. Místo něj je zde konfigurace 2+2, takže posádku vzadu budou hýčkat dvě samostatná sedadla s masážní a ventilační funkcí.

Ti, kteří se posadí na zadní sedadla, mohou těžit z většího místa pro nohy a nabídne se jim dotykový displej pro ovládání mnoha palubních funkcí. Volvo XC90 Excellence také přichází se skládacími stolky, vyhřívanými a chlazenými držáky na pití, ledničkou a dokonce i ručně vyráběným křišťálovým sklem.

Volvo nainstalovalo zvukovou izolaci a speciální tiché pneumatiky Pirelli, aby bylo v kabině takové ticho, jak jen je to možné. XC90 Excellence nabídne i bohatou základní výbavu, ve které nechybí 19 reproduktory Bowers & Wilkins, LED osvětlení a nebo spousta kůže.

Vysoce luxusní XC90 bude mít svoji veřejnou premiéru na výstavě Auto Shanghai 2015 příští týden v Číně. Volvo ho pak následně pošle do prodeje na vybrané trhy v průběhu tohoto roku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy