Opel Adam Rocks S - 150 koní v novém balení

Dnes má velký den společnost Opel, protože ukázala novou verzi malého Adama s přízviskem Rocks S.

Ten byl uveden dnes těsně před světovou premiéru na mezinárodním autosalonu v Amsterdamu příští týden. Loni v říjnu jsme na autosalonu v Paříži mohli vidět ostrou verzi Adam S a teď přišel čas na příchod jeho drsnějšího sourozence. Opel Adam Rocks S je roztomilý drobný crossover se čtyřválcovým 1,4-litrovým přeplňovaným benzínovým motorem ECOTEC o výkonu 150 koní a 220 Nm točivého momentu.

Díky tomu potřebuje malý drsňák 8,5 sekundy ze zrychlení z 0-100 km / h a zastaví se v rozletu až na metě 210 km / h. Motor posílá výkon na přední kola prostřednictvím krátkce poskládané 6-stupňové manuální převodovce, která umožňuje Adamu Rocks S zrychlit z 80 km / h na 120 km / h na pátý rychlostní stupeň za 7,9 sekundy.

Opel dále o novém Adamovi tvrdí, že spotřebuje pouhých 5,9 l / 100 km a vypustí na každém kilometru jen 139 gramů emisí CO2. Ve srovnání se standardním Adamem Rocks, je verze S o 15mm nižší a těží z posíleného brzdového systému a možnosti vypnutí stabilizace. Vůz se bude dodávat standardně s elektricky ovládanou plátěnou střechou v 5 odstínech a karoserie nabízí hned 11 možných barev.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy