Hyundai Tucson 2015 na prvních fotkách, líbí se vám?

Nový Hyundai Tucson jsme mohli poprvé vidět letos v únoru a ačkoliv se ještě neprodává, informací je o něm na internetu bezpočet.

Dokonce se ukázal i na ženevském autosalonu ve dvou hybridních verzích, jenže doposud nebyl vůz spatřen na denním světle, až do dneška. Vůbec poprvé byl nový Tucson nafocen na denním světle a na první pohled auto vypadá dost dobře.

Autorem snímků je Victor Rodriguez, který měl tu možnost se s vozem krátce svést při tamní prezentaci.  Vyfotografovaný vůz byl vybaven 5-paprskovými litými koly o rozměru 18 palců a spoustou matně chromovaných doplňků.

Nový Tucson nabídne taktéž bohatou výbavu, jako jsou vyhřívaná a odvětrávaná přední sedadla, elektrické dveře zavazadlového prostoru, LED světlomety s LED diodami pro denní svícení a velký dotykový displej. O pohon se postará benzinový motor s objemem 1,6 litru motor s výkonem 135 koní, dále pak jeho silnější verze se 176 koňmi a 1,7-litrový turbodiesel CRDi s výkonem 115 koní. V nabídce je i 2,0-litrový vznětový motor se 136 nebo 184 koňmi.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy